Podcasts

Cases

ABR_Tekengebied 1@4x
case
Corporate Sonic Branding, Podcasts
ABR Zorgnetwerk
Foto gladde ijsveld
case
Format, Podcasts, Productie en regie
Annemarie Lesage - Kleine Monnik

Wil je meer weten?

Kom in contact met Nick.

Podcasts

Podcast intros, outro’s, bumpers, pingels, achtergrondmuziek – herkenbaarheid voor jouw podcast gaat verder dan een muziekje aan het begin. Jouw podcast intro is het visitekaartje van jouw show en de eerste indruk die je bij luisteraars achterlaat.

Het is dan ook van groot belang dat deze perfect aansluit bij de inhoud en sfeer van je podcast. Bij TV Nomaden zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van passende elementen die jouw luisteraars direct in de juiste stemming brengen en nieuwsgierig maken naar wat er komen gaat. 

Sorry, no results.
Please try another keyword
  • "TV NOMADEN SHOWREEL PODCAST v3".

Luister

Showreel Podcast

Intro's:

Het begin van je podcast waarin je de luisteraars verwelkomt en een korte introductie geeft van wat ze kunnen verwachten. Een goede intro zorgt voor herkenbaarheid en kan de aandacht van de luisteraar vasthouden.

Outro's:

Het einde van je podcast waarin je de luisteraar bedankt voor het luisteren en een call-to-action geeft voor bijvoorbeeld het delen van de podcast of het achterlaten van een review. Ook hier kan een herkenbare outro zorgen voor meer betrokkenheid bij de luisteraar.

Bumpers:

Korte tussenstukjes die je kunt gebruiken om verschillende onderdelen van je podcast van elkaar te scheiden. Het kan bijvoorbeeld een korte jingle of een geluidseffect zijn. Seizoens gebonden versies zoals een zomer of kerst versie behoort ook tot de mogelijkheid.

Sorry, no results.
Please try another keyword
  • "Besmettelijk - Bumper A =100bpm= v2". Gepubliceerd: 2022.

Luister

Bumper Sample Algemeen

Sorry, no results.
Please try another keyword
  • "Besmettelijk - Bumper A =100bpm= Zomer". Gepubliceerd: 2022.

Luister

Bumper Sample Zomer

Sorry, no results.
Please try another keyword
  • "Besmettelijk - Bumper A =100bpm= XMAS". Gepubliceerd: 2022.

Luister

Bumper Sample Kerst

Pingels:

Korte muziekfragmenten die je kunt gebruiken om de overgang tussen onderwerpen of onderdelen van je podcast soepeler te maken. Het kan een melodie of een instrumentaal stukje muziek zijn.

Achtergrondmuziek:

Muziek die je gedurende je podcast gebruikt om de sfeer te versterken of de aandacht van de luisteraar vast te houden. Het kan variëren van rustige achtergrondmuziek tot muziek die de emoties van de luisteraar moet prikkelen.

Het team van ervaren componisten en sound designers denkt graag met je mee over de perfecte elementen voor jouw podcast. Of je nu op zoek bent naar een catchy deuntje, een meeslepende stem, achtergrondmuziek of een combinatie van alles, wij hebben de kennis en expertise in huis om jouw podcast te voorzien van unieke en herkenbare elementen die naadloos aansluiten bij jouw merkidentiteit.

Ben je benieuwd wat wij voor jouw podcast kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met je.