FAQ

A: Omdat wij ons niet beperken tot één gebied, wij zijn altijd en overal te vinden en inzetbaar.
A: Anders dan de naam misschien doet vermoeden, doen wij niet alleen TV. Wij houden ons bezig met alles wat te maken heeft met beeld, geluid en vormgeving. Daarbij is het geluid minstens zo belangrijk als het beeld en de vorm.
A: Wij brengen jouw unieke verhaal tot leven op onze eigen unieke manier. Om jouw story optimaal te kunnen vertellen, gebruiken we alle middelen die we kunnen inzetten: beeld, geluid, muziek, titels en vormgeving. Samen met jou kiezen we het beste medium. Wordt het video? Een podcast? Een jingle? Of een combinatie daarvan? Hoe dan ook zorgen we voor een onderscheidend en herkenbaar eindresultaat.
A: Wij zijn een netwerk van bevlogen redacteuren, ervaren producers, bevlogen muzikanten en bekende televisiemakers. Samen zorgen wij voor beeld, geluid, muziek, titels, vormgeving en regie.
A: Dat is Nick Parree. Hij is een allround mediaman. Nick is onder meer opgeleid aan het College of Multimedia en het Cameracollege Bergen op Zoom en deed ervaring op in dienst van bedrijven als de Endemol Shine Group, de EO, NH Media en Talpa. Sinds 2015 werkt hij als freelance producer, regisseur en editor. In 2021 richtte hij TV Nomaden op, waarmee hij al vele succesvolle producties maakte voor o.a. het Ministerie van OCW, Erasmus MC en JAMM FM.
A: Jazeker! Dat is zelfs één van onze specialiteiten. Wij ontwikkelingen jingles voor verschillende formats. Of het nu om radio jingles gaat, jingles voor commercials of een jingle die zich richt op een lokale of regionale markt, wij maken precies de jingle waarvan jij het gevoel krijgt: dát past helemaal bij mij. Een jingle die helemaal eigen is en die optimaal voor jou werkt. Wij maken jingles in iedere gewenste taal en in elk gewenst genre. Wil je dat jouw jingle snel, pittig en modern is? Of wil je een jingle die juist langzaam, stijlvol en meer klassiek is? Wij hebben een team van muzikale toptalenten, waarin iedereen zijn of haar eigen expertise heeft. Dat is snel schakelen!
A: Vanzelfsprekend. Kijk maar eens hier.

A: Zoek niet verder! Oortjes in en luisteren maar.

A: Natuurlijk! Zoek naar de TV Nomaden-pagina op Instagram, vol met vrolijke voorbeelden: @tvnomaden.
A: Vreemde vraag, maar vooruit. Er kruipt een man met bescheurde kleren door de Sahara. Hij roept: “Water, water, water.” Wat verderop rijdt een groep nomaden. Het hoofd van de nomaden ziet hem en laat een bediende een kom water naar hem brengen. De man zegt: “Bedankt, eindelijk kan ik mijn handen wassen.”

A: Daarvoor kun je gewoon contact met ons opnemen, via e-mail studio@tvnomaden.nl, telefoon +31 85 40 13 179, of vul het contactformulier in.