Montage

Cases

OPMDS_OMSLAG_PAUL_SITE1
case
Format, Montage, Productie en regie
OPMDS - Op pad met de stichting
Erasmus MC - Jongeren
case
Format, Montage, Productie en regie
Erasmus MC - Jongeren
Schermafbeelding 2022-05-25 om 13.31.31
case
Format, Montage, Productie en regie
Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap

Wil je meer weten?

Kom in contact met Nick.

Montage

Montage en Samenstelling: Maak van jouw video een meesterwerk!
Bij TV Nomaden weten we als geen ander hoe belangrijk de montage en samenstelling van een video zijn om de gewenste emoties en boodschappen over te brengen. Onze professionele editors zijn gespecialiseerd in het creëren van aantrekkelijke en effectieve video’s die jouw doelgroep zullen betoveren en inspireren.

Onze editors beginnen met het spotten van het ruwe materiaal, waarbij ze de beste en meest relevante beelden selecteren. Vervolgens wordt er zorgvuldig geselecteerd welke muziek het beste past bij de sfeer en boodschap van de video. Daarna begint het echte werk: het samenstellen van de beelden tot een samenhangend geheel dat de kijker van begin tot eind geboeid houdt.

Naast het zorgen voor een goede structuur en samenhang, is storytelling een belangrijk aspect van onze montage en samenstelling. Onze editors zijn experts in het creëren van verhalen die de kijker raken en meeslepen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van verschillende technieken, zoals het combineren van beeld en geluid, het toevoegen van effecten en het gebruik van montage om emoties te versterken.

Wij begrijpen dat elke video uniek is en een eigen verhaal heeft. Daarom bieden we een persoonlijke aanpak waarbij we samen met jou de juiste stijl en sfeer voor jouw video bepalen. Of het nu gaat om een bedrijfsfilm, promotievideo of documentaire, onze editors zullen ervoor zorgen dat jouw video de gewenste impact heeft. 

Montage
Onze Montage en Samenstelling diensten omvatten:
  • Spotten van het ruwe materiaal
  • Selecteren van de beste en meest relevante beelden
  • Kiezen van de beste muziek en geluidseffecten
  • Structureren en samenstellen van beelden tot een samenhangend geheel
  • Verhalen creëren en storytelling
  • Toevoegen van effecten om emoties te versterken
Bij TV Nomaden geloven we in de kracht van goed geproduceerde video’s. Laat ons jouw video tot leven brengen en je zult versteld staan van het resultaat!