Radio
Jingles

Cases

Jamm - FM
case
Jingles
Jamm FM

Wil je meer weten?

Kom in contact met Nick.

Radio jingles

Radio jingles, het iconische geluid van de radio, is nog steeds springlevend en niet weg te denken uit de radiowereld. Het is de perfecte manier om jouw show, creatie of product te presenteren aan de luisteraars en hen te verrassen met een herkenbare en unieke sound.

Onze aanpak

Bij TV Nomaden combineren we de traditionele stijl van jingles en tunes met de innovaties van nu, om jouw verhaal tot leven te brengen en de luisteraars te verbazen. We denken met je mee en maken vanuit onze expertise het best passende concept. Geen kopie, maar een echt unieke creatie die aansluit.

Wij bieden een uitgebreide reeks van muzikale thema’s die alles kunnen verbinden en die op maat geproduceerd kunnen worden. Ook kun je kiezen voor een resing, waarbij we met bestaand materiaal aan de slag gaan en dit aanpassen aan jouw wensen. Het dynamische sonic logo kan worden aangepast aan elk stations merk.

Deze dynamische thema’s zijn gevuld met moderne geluiden en texturen die zijn ontworpen om de huidige afspeellijsten te weerspiegelen. Zo zorgen we voor de juiste sound voor elk station. 

Soorten Jingles

Bij TV Nomaden bieden we verschillende soorten jingles aan die passen bij de behoeften van jouw radiostation:

  1. Station ID – Dit is de meest bekende vorm van een jingle. Het is een korte audio-identiteit die het station identificeert en wordt meestal gebruikt bij het begin en einde van een programma.
  2. Promo – Dit type jingle is bedoeld om een programma of 
  3. evenement te promoten. Het kan een kort stukje muziek zijn, 
  4. gecombineerd met een aankondiging of voice-over.
  5. Bed – Een bed is een muziekstuk dat wordt gebruikt als 
  6. achtergrondmuziek tijdens een programma of tijdens een 
  7. aankondiging. Het kan dienen als overgang tussen verschillende programma-onderdelen.
  8. Sweepers – Sweepers zijn korte jingles die worden gebruikt om de overgang tussen programma’s of onderdelen aan te geven.

Bij TV Nomaden weten we als geen ander dat het creëren van de perfecte jingle of tune draait om meer dan alleen muziek. Het gaat om het vinden van de juiste sfeer en emotie die past bij jouw show, creatie of product en die de luisteraar verrast en aanspreekt. Wij zijn gepassioneerd over geluid en gaan graag samen met jou op zoek naar de perfecte jingle of tune die jouw merk tot leven brengt en de luisteraars in vervoering brengt.

Wij geloven sterk in het gebruik van echte instrumenten en muzikanten bij het creëren van jingles. Het is niet alleen een manier om een authentieke en persoonlijke touch aan de jingles te geven, maar het is ook een geweldige manier om de muzikaliteit en het talent van onze teamleden te laten schitteren. We werken met professionele muzikanten en instrumenten en unieke arrangementen. Dit zorgt voor een uniek geluid dat echt opvalt en jouw luisteraars zal verrassen. Wij maken de juiste koppeling.

Neem contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Sorry, no results.
Please try another keyword
  • "TV NOMADEN - SHOWREEL WONDERLA". Gepubliceerd: 2022. Track 1.

Luister

Showreel Radio

Sorry, no results.
Please try another keyword
  • "TV Nomaden Showreel - RADIO ENG - 13 oktober_v2=118BPM =".

Luister

Showreel Radio – extra