Over TV Nomaden

OVER

Over TV Nomaden

Een verhaal vertellen is mooi. Impactvolle storytelling is een fenomenale belevenis. Wij versmelten slimme strategieën en authentieke ideeën tot unieke verhalen die tot leven komen in video en audio. Die verwonderen, verrassen en boeien. In onze wereld van onbegrensde creativiteit en digitale innovaties laten we geen mogelijkheid onbenut om dat voor elkaar te krijgen. Jij wilt toch ook geprikkeld worden?

WIE WE ZIJN & WAT WE DOEN

Wij maken programma’s met de spanning van televisie en de snelheid van online streaming. Wij zijn een netwerk van bevlogen redacteuren, ervaren producers en bekende televisiemakers.

Samen zorgen wij voor beeld, geluid, muziek, titels, vormgeving, en regie. Want alleen met een superstrakke inhoud en planning wordt een programma een passende jas. Zo verdienen wij de aandacht voor jou! Waar kunnen we jouw bij helpen. 

Wie is het ‘stamhoofd’ van de TV Nomaden?

Dat is Nick Parree. Hij is een allround mediaman. Nick is onder meer opgeleid aan het College of Multimedia en het Cameracollege Bergen op Zoom en deed ervaring op in dienst van bedrijven als de Endemol Shine Group, de EO, NH Media en Talpa. Sinds 2015 werkt hij als freelance producer, regisseur en editor. In 2021 richtte hij TV Nomaden op, waarmee hij al vele succesvolle producties maakte voor o.a. het Ministerie van OCW, Erasmus MC en JAMM FM.

​Wij zijn TV Nomaden

We zijn er voor jou om je te helpen. Wij verbinden met mensen die je al kent, of met mensen die je zou moeten leren kennen.