IMG_0107 kopie

Cases

Akademie Vogue
case
Montage, Productie en regie
Akademie Vogue
Rokjesdag de film
case
Montage, Productie en regie
Rokjesdag de film
OPMDS_OMSLAG_PAUL_SITE1
case
Format, Montage, Productie en regie
OPMDS - Op pad met de stichting

Wil je meer weten?

Kom in contact met Nick.

Annemarie Lesage – Kleine Monnik

Realisatie van content voor verschillende social media kanalen en de productie van een luisterboek en liedje voor het project “Kleine Monnik” van Annemarie Lesage.

Tijdens dit project wordt de klant volledig ondersteund bij de Regie, Productie, Opnames en Edit. Daarnaast heeft TV Nomaden in samenwerking met diverse facilitaire partijen de coördinatie van sounddesign, mixage en muziek uit handen genomen. Ook is er diverse content voor @kleinemonnik op Instagram ontwikkeld. Binnen het project heeft TV Nomaden de kans kregen om een popsong te maken met teksten uit het boek. Dit was een bijzondere ervaring en deze song is breed ingezet als tool voor promotie.

Kleine Monnik krijgt van zijn vriend en leermeester oude monnik, de vraag om zijn levensmissie te volbrengen, oude monnik is hier zelf te ziek voor. De missie is om de maan weer helder te laten schijnen. Het schijnsel van de maan is zwak en oude monnik zou graag willen meemaken dat het licht weer helder schijnt.

Eenmaal onderweg ervaart kleine monnik successen maar ook tegenslagen. Elementen uit de natuur zoals; een rivier, de wolken, een gouden ginkgoboom, de rijstvelden maar ook dieren; een libelle, aap, jak en een pika spelen een belangrijke rol in het verhaal van de Kleine Monnik. De natuur en dieren hebben allemaal één ding gemeen, ze geven hem levenslessen mee. Deze lessen zorgen ervoor dat Kleine Monnik anders leert kijken naar de uitdagingen die hij op zijn pad tegenkomt. Door deze levenslessen gaat Kleine Monnik anders denken en zich beter voelen. Onderweg leert Kleine Monnik wat voor hem belangrijker is dan het uiteindelijke doel.

Het luisterboek is het door Sydney Tros ingesproken en bevat muziek en achtergrondgeluiden. De stem van Sydney werkt rustgevend en de achtergrondgeluiden en muziek dragen hieraan bij. Allemaal met als doel om het boek op een mooie manier te beleven.

Een tweetal hoofdstukken van het luisterboek kan je hieronder beluisteren. Ook vind je hier het liedje dat door TV Nomaden is gemaakt.