Corporate
Sonic Branding

Cases

OPMDS_OMSLAG_PAUL_SITE1
case
Format, Montage, Productie en regie
OPMDS - Op pad met de stichting
Erasmus MC - Jongeren
case
Format, Montage, Productie en regie
Erasmus MC - Jongeren
ABR Zorgnetwerk
case
Corporate Sonic Branding, Podcasts
ABR Zorgnetwerk

Wil je meer weten?

Kom in contact met Nick.

Sonic Branding

Sorry, no results.
Please try another keyword
  • "TV NOMADEN SHOWREEL CORPORATE v3".

Luister

Showreel Corporate Sonic Branding

Sonic Branding is een relatief nieuwe maar zeer belangrijke manier om de identiteit van je bedrijf of merk te communiceren via geluid. Geluid is namelijk een krachtig medium dat ons onbewust kan beïnvloeden en emoties kan oproepen.

Door je logo en huisstijl te vertalen naar een bijpassende geluidsbeleving, kun je je merk versterken en de herkenbaarheid vergroten. Bijvoorbeeld door een specifieke muziekkeuze bij een logo-animatie of een wachtmuziekje aan de telefoon. Ook het vinden van de juiste stem bij een voice-over kan een grote rol spelen in de beleving van je merk. 

Onze aanpak

TV Nomaden begrijpt het belang van Sonic Branding en kan je helpen bij het ontwikkelen van een passende geluidsbeleving voor jouw bedrijf, merk of product.

We beginnen met een grondige analyse van je merkidentiteit en waarden, en vertalen deze naar een unieke geluidsbeleving die past bij jouw doelgroep. Hierbij houden we rekening met verschillende aspecten, zoals de muziekstijl, de toon van de stem en de geluidseffecten.

 
 

Logo-animaties/soundlogo

Een logo-animatie of soundlogo kan een krachtige manier zijn om jouw merk te presenteren op jouw website of social media. 

Het geluid dat hierbij hoort is minstens zo belangrijk als de animatie zelf. Het kan ervoor zorgen dat jouw merk in het geheugen van jouw doelgroep blijft hangen. Bij TV Nomaden denken we graag met je mee over de perfecte muziek en geluidseffecten die aansluiten bij de identiteit van jouw merk. Samen creëren we een onvergetelijke geluidsbeleving voor jouw merk.

 
 

Telefonische wachtmuziek

Een telefonische wachtmuziek is vaak het eerste geluid dat klanten horen wanneer ze contact opnemen met je bedrijf. 

Het is daarom belangrijk dat deze wachtmuziek aansluit bij je merkidentiteit en de gewenste sfeer uitstraalt. Bij TV Nomaden kunnen we je helpen bij het ontwikkelen van een passende wachtmuziek die past bij jouw merk en de doelgroep die je wilt bereiken.

Corporate Sonic Branding

Voice-over

Een goede stem kan veel doen voor de beleving van je merk. Het kan een boodschap kracht bijzetten en de emotie overbrengen die je wilt communiceren. Bij TV Nomaden hebben we ervaring met het vinden van de juiste stem bij een voice-over. We kijken hierbij naar factoren zoals leeftijd,
geslacht, accent en toon. Zo kunnen we een voice-over vinden die past bij jouw merkidentiteit en de gewenste emotie overbrengt. Door te werken met een keur aan diverse stemmen is er altijd wel een match te maken.

Conclusie

Sonic Branding is een belangrijk aspect van je merkidentiteit en kan bijdragen aan een betere herkenbaarheid en een sterkere merkbeleving. Bij TV Nomaden hebben we ervaring met het ontwikkelen van een passende geluidsbeleving voor iedereen. 

Of je nu een nieuwe start-up bent of een gevestigd merk, audio branding is de sleutel tot een onvergetelijke merkervaring. Bij ons begrijpen we de kracht van geluid en hoe het jouw merk kan onderscheiden van de rest. Laat ons je helpen om de juiste audio branding strategie te ontwikkelen die past bij jouw bedrijf en doelgroep. Neem contact met ons op en ontdek hoe we jouw merk tot leven kunnen brengen met de kracht van geluid.